Varmepumper

Nordkystens El & og Datateknik ApS Er forhandler og montør af varmepumper fra Panasonic.

Danmarkspumpen er en varmepumpe i høj kvalitet med en fordelagtig garanti på 5 år.

Fordelene ved en varmepumpe i forhold til f.eks. elvarme kan være besparelse på elforbruget, da en varmepumpe er meget mere energieffektiv end en standard el-radiator.

En varmepumpe renser også luften, så rummet bliver holdt rent og sundt, og så har den anti-bakterie, anti-alge og anti-virus filter.​

​Den kan samtidig affugte luften, og så fordeler den varmen langs gulvene så de bliver varmere. Og da den blæser luften rundt, så bliver varmen fordelt meget mere effektivt end med f.eks. en el-radiator, da luften bliver cirkuleret bedre og derved får man bedre varmet hele rummet op end med konventionelle varme metoder.

Danmarkspumpen er designet til at kunne klare det danske klima, så selvom vi får meget kolde vintre, så vil varmepumpen stadig varme. Den er blandt andet isoleret ekstra, hvilket gør den mere modstandsdygtig overfor kulde og samtidig gør den mere effektiv.

Alle DanmarksPumpens varmepumper er mærket med Energi Klasse A mærket, og er den mest effektive og miljøvenlige varme du kan få. Når DanmarksPumpen optager 1 kW får du op til 5,3 kW varmeudbytte.

Hos Nordkystens El & og Datateknik ApS bliver varmepumperne monteret af KMO-certificeret montør, som loven kræver at man er, når man laver denne slags anlæg og kølearbejde. Samtidig er vi også autorisede til at kunne udføre elinstallationer, så når vi laver elinstallationen til varmepumpen kan vi samtidig garantere at den er udført lovligt.

Samtidig så sikrer vi os at installationens udseende er noget vi kan være stolte af, og sikrer os gerne at installationen er så diskret som det er muligt.

Vi mener ikke at der er noget der hedder en standard

installation, så ring til os så vi kan finde den rigtige løsning og pris i fællesskab.​

Kontakt​information

Tlf.: 48 28 88 14

E-mail: teknik@nordkystens.dk

CVR: 30540824

Her ligger vi

​Nordkystens El & Datateknik ApS

Kildevej 158
3200 Helsinge

Vi er medlem af