Din lokale elektriker i Helsinge - vi dækker hele Nordsjælland

elektriker nordsjælland

Nyeste viden på
el-området

Elektriker nordsjælland

Vi er medlem af TEKNIQ

elektriker nordsjælland

Vi leverer kvalitetsarbejde

elektriker nordsjælland

Opgaver i
alle størrelser

Alarm og sikring Nordsjælland

Alarm og sikring

Mulighederne er mange for at sikre sig mod tyveri, og en grundig overvejelse er nødvendig for at vælge den korrekte løsning. Vi er klar til at hjælpe med den løsning, der dækker dine behov med alarm og sikring til private og erhverv.

Varmepumper nordsjælland

Varmepumper

Fordelene ved en varmepumpe i forhold til f.eks. elvarme kan være besparelse på elforbruget. Det kræver specialuddannelse at installere – og servicere – en varmepumpe fordi der hele tiden sker noget nyt på området.

El-installationer

El-installationer

Nordkystens El & Datateknik løser el-opgaver i private hjem, for boligforeninger og for erhverv. Vi klarer alt arbejde, der vedrører elektriske installationer, fra elvarmen til stikkontakter og hårdehvidevarer.

Mitsubishi Ecodan co2 Helsinge

Luft til vand varmepumper fra Mitsubishi

 

Mitsubishi er en af verdens førende varmepumpe-producenter ift udvikling og innovation af software teknologi til varmepumper.

Nordkystens El & Data Teknik i Helsinge leverer og monterer Mitsubishi luft til vand varmepumper – kontakt os på 📞 48 28 88 14 eller teknik@nordkystens.dk – og få et tilbud på en Mitsubishi varmepumper med autoriseret service, montage og reparation.

Vi monterer Mitsubishi luft til vand varmepumper både til private, erhverv og industri, og du er velkommen til at kontakte os og høre, hvad vi kan tilbyde dig.

 

Ladestander Nordsjælland

Ladestander til din elbil – Nordsjælland

Har du købt elbil, og mangler du en ladestander til hjemmet, sommerhuset, virksomheden, foreningen eller andet?

Nordkystens El & Datateknik er din autoriserede montør og installatør af ladestander til elbiler

Vi hjælper og rådgiver dig igennem hele processen, så du bliver helt tilfreds med din nye ladestander til din elbil!

Elektriker i Helsinge – vi dækker Nordsjælland

Nordkystens El & Datateknik ønsker at fremstå som en seriøs og kvalitetsbevidst el-installatør, der kan udføre alle tænkelige opgaver indenfor elektriker faget. Vi har års erfaring og kompetence indenfor blandt andet belysning, alarmudstyr, telefoner, el-automatik og naturligvis el-installationer af enhver art og i ethvert omfang. Vi løser opgaver for både private, erhverv og institutioner. ​Vi er KMO-Certificeret, så vi kan installere og servicere varmepumper og køleanlæg. Nordkystens El & Data Teknik er din lokale elektriker i Nordsjælland nær Helsinge. Vi laver el-opgaver indenfor mange områder, heriblandt:

 

Så vil du have en pålidelig og kvalitetsbevidst elektriker, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så finder vi nemlig en løsning på lige netop dit problem.

 

Vi hjælper både private og virksomheder

Vores virksomhed er baseret nær Helsinge og vi betjener både private og erhvervskunder i området.

Vores team består af erfarne og certificerede elektrikere, der er specialiserede i en bred vifte af tjenester. Uanset om det drejer sig om el-installationer i nybyggeri eller renovering, står vi klar til at udføre opgaven med fokus på kvalitet og sikkerhed.

Hvis du har brug for el-reparationer eller står over for strømafbrydelser og defekte stikkontakter, kan vores dygtige elektrikere løse problemet hurtigt og effektivt.

Vi tilbyder også belysningsløsninger, der kan skabe den rette atmosfære i dit hjem eller kontor. Vores energioptimeringsløsninger hjælper dig med at spare penge på elregningen og gøre dit hjem mere energieffektivt.

Som eksperter i datateknik kan vi også hjælpe med datainstallationer, herunder netværk og kommunikationssystemer.

Sikkerhed er altid i fokus, og vi tilbyder avancerede sikkerheds- og overvågningsløsninger, herunder installation af alarmsystemer og overvågningskameraer.

Vi er stolte af vores dedikation til kvalitet, pålidelighed og kundeservice. Vores mål er at levere skræddersyede løsninger, der passer til dine behov og budget.

 

Med i TS-Gruppen

Hos Nordkystens El, er vi medlem af TS-Gruppen, som er en landsdækkende kæde af elektrikere og el-installatører. Det betyder at vi har et stort netværk at trække på, hvis vi i mod forventning ikke selv kan løse netop din opgave.

 

Nordkystens El & Datateknik leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider.

Ring gerne til os, hvis De ønsker et uforpligtende tilbud på tlf.: 48 28 88 14 eller send en mail på: teknik@nordkystens.dk